За нас

лого

Ник-Ми ЕООД Метални керемиди за покриви

НИК-МИ ЕООД търгува и монтира висококачествени метални керемиди внос от Полша.
Ние произвеждаме безшевни улуци, Schlebach профили от пластифицирана ламарина, всякакви видове обшивки и окомплектовки за покрив /улама, бордове и калкани/.
На пазара сме от 2006 г година и сме представите ли на Blachotrapez. Поддържаме на склад голям асортимент от продукти, което ни дава възможност за бързо и качествено обслужване.

Фирмата разполага със собствени монтажни групи и това ни прави предпочитан партньор както от частни лица, така и от големи строителни и търговски фирми.

колаж
къща
покрив
сграда

Продукти

Фирма Ник Ми ЕООД работи само с качествени продукти, като голяма част от продуктовата гама предлагана от фирмата е собсвтено производство, което позволява предлаганите продукти да бъдат на много  конкурентни цени.

УСЛУГИ Ник-Ми ЕООД

Фирма Ник-Ми ЕООД , разполага със собствени монтажни групи и това ни прави предпочитан партньор както от частни лица , така и от големи строителни и търговски фирми.

01

Монтаж на метални покриви

НИК-МИ ЕООД монтира висококачествени метални керемиди на покриви. Предлагаме изключително качество на металните керемиди, благодарение, на което ние постигаме функционалност съчетана с ефектна визия на конкурентни цени.

02

Монтаж на водосточни системи и улуци

Ник-Ми ЕООД се гордее, че предоставя производство и монтаж на улуци. Нашите безшевни улуци са невероятно здрави и устойчиви. Водостчните с-ми предлагани от Ник Ми се характеризират с качество, отлична визия и конкурентни цени.

03

Изработка и монтаж на шлебах профили

Ник Ми ЕООД произвежда и монтира Schlebach панели от пластифицирана и поцинковата ламарина с дебелина 0,5 мм. Предимството на шлебаха са много: неограничена дължина, добра визия, дълъг живот и достъпни цени.