Услуги

Ник Ми ЕООД предлага услуги, като монтаж на метални керемиди, монтаж на водосточни системи и улуци, изработка и монтаж на шлебах профили, изработка и монтаж на LT ламарини. Фирмата обръща внимание и решава проблемите на всеки клиент. Изпълняваме задълженията си навреме, правилно и отговорно, поради което клиентите ни оценяват и ни се доверяват.

01

Монтаж на метални покриви

НИК-МИ ЕООД монтира висококачествени метални керемиди на покриви. Предлагаме изключително качество на металните керемиди, благодарение, на което ние постигаме функционалност съчетана с ефектна визия на конкурентни цени.

02

Монтаж на водосточни системи и улуци

Ник-Ми ЕООД се гордее, че предоставя производство и монтаж на улуци. Нашите безшевни улуци са невероятно здрави и устойчиви. Водостчните с-ми предлагани от Ник Ми се характеризират с качество, отлична визия и конкурентни цени.

03

Изработка и монтаж на шлебах профили

Ник Ми ЕООД произвежда и монтира Schlebach панели от пластифицирана и поцинковата ламарина с дебелина 0,5 мм. Предимството на шлебаха са много: неограничена дължина, добра визия, дълъг живот и достъпни цени.

04

Доставка и монтаж на LT ламарини

Успешно задоволяваме разнообразните изисквания на нашите клиенти, като предлагаме изработка, ремонтиране, обслужване и монтаж на LT ламарина според техните точни нужди. С предлаганите от нас изработка и монтаж на LT ламарини няма да сбъркате.