Изработка и монтаж на LT ламарини

Успешно задоволяваме разнообразните изисквания на нашите клиенти, като предлагаме изработка , ремонтиране , обслужване и монтаж на ЛТ (LT) ламарина според техните точни нужди. С предлаганите от нас изработка и монтаж на ЛТ (LT) ламарини няма да сбъркате. Всички продукти и услуги за покриви, които предлагаме, идват с гаранция за качество на добри цени.

Ние предоставяме :

  • Професионални съвети
  • Обръщаме внимание на всеки клиент
  • Решаваме проблемите на клиентите
  • Изпълняваме задълженията си навреме и правилно
  • Изпълняваме работата си отговорно, поради което клиентите ни оценяват и ни се доверяват.
  • Нашите служители са квалифицирани специалисти в своята област, които постоянно усъвършенстват своите знания и са добре запознати с работата си.
ЛТ ламарини

УСЛУГИ Ник-Ми ЕООД

01

Монтаж на метални покриви

НИК-МИ ЕООД монтира висококачествени метални керемиди на покриви. Предлагаме изключително качество на металните керемиди, благодарение, на което ние постигаме функционалност съчетана с ефектна визия на конкурентни цени.

02

Монтаж на водосточни системи и улуци

Ник-Ми ЕООД се гордее, че предоставя производство и монтаж на улуци. Нашите безшевни улуци са невероятно здрави и устойчиви. Водостчните с-ми предлагани от Ник Ми се характеризират с качество, отлична визия и конкурентни цени.

03

Изработка и монтаж на шлебах профили

Ник Ми ЕООД произвежда и монтира Schlebach панели от пластифицирана и поцинковата ламарина с дебелина 0,5 мм. Предимството на шлебаха са много: неограничена дължина, добра визия, дълъг живот и достъпни цени.