Изработка и монтаж на шлебах профили

Ник-Ми ЕООД произвежда и монтира Schlebach панели от пластифицирана и поцинковата ламарина с дебелина 0,5 мм. Предимството на шлебаха са: неограничена дължина, добра визия и дълъг живот . Ние разполагаме с най-съвременните машини Schlebach, за да задоволим всяка нужда.

Ник-ми ще бъде вашия предпочитан партньор, защото разполагаме със собствени монтажни групи. Клиентите ни оценяват и ни се доверяват, защото изпълняваме работата си отговорно. Нашите квалифицирани служители винаги усъвършенстват своите знания, за да изпълняват задълженията си навреме и правилно.

монтаж

УСЛУГИ Ник-Ми ЕООД

01

Монтаж на метални покриви

НИК-МИ ЕООД монтира висококачествени метални керемиди на покриви. Предлагаме изключително качество на металните керемиди, благодарение, на което ние постигаме функционалност съчетана с ефектна визия на конкурентни цени.

02

Монтаж на водосточни системи и улуци

Ник-Ми ЕООД се гордее, че предоставя производство и монтаж на улуци. Нашите безшевни улуци са невероятно здрави и устойчиви. Водостчните с-ми предлагани от Ник Ми се характеризират с качество, отлична визия и конкурентни цени.

04

Доставка и монтаж на LT ламарини

Успешно задоволяваме разнообразните изисквания на нашите клиенти, като предлагаме изработка, ремонтиране, обслужване и монтаж на LT ламарина според техните точни нужди. С предлаганите от нас изработка и монтаж на LT ламарини няма да сбъркате.