Монтаж на водосточни системи и улуци

Монтаж на улуци

Ник-Ми ЕООД се гордее, че предоставя производство и монтаж на улуци. Нашите безшевни улуци са невероятно здрави и устойчиви.

Ние разбираме, че външният вид на вашите улуци е също толкова важен, колкото и здравината му. Ето защо нашата инсталация на улуци включва изрязване и монтиране на нашите улуци в точните размери за вашия дом къща, хотел, вила, офис, магазин или друг обект. Нашият процес на инсталиране на улуци включва улук, вътрешен ъгъл, снадка, тапа, казанче, коляно, водосточна тръба, разделител, коляно, муфа, скоба за водосточна тръба, дълга скоба, скоба компакт. Всички елементи на системата са проектирани така че да се монтират заедно, а монтажът им е лесен и бърз.

Характерното за този нов продукт е издържаният трапецовиден профил, неограничената дължина на секции, както и факта, че улуците могат да се произвеждат на място на обекта. Ние предлагаме 5 и 6 инча улук.

Фирма Ник-Ми ЕООД разполага със собствени монтажни групи и това ни прави предпочитан партньор както от частни лица , така и от големи строителни и търговски фирми. Нашите служители имат нужната квалификация и са добре запознати с работата си. Те постоянно усъвършенстват своите знания.

Монтаж на водосточни системи

Водосточните системи за покриви или иначе казано безшевните улуците и водосточни тръби са жизнено необходими за всеки покрив по нашите географски ширини. Благодарение на тази система попадналата вода на покрива се улавя и отвежда далеч от сградата, като по този начин се предпазва фасадата, стените, фундамента и всички други подпокривни и фасадни елементи от прекомерно овлажняване. В същото време водоотвеждащите системи могат да бъдат умело използвани и като декоративен елемент, подчертаваш или дооформящ архитектурата на дадена сграда . Големината на улуците, водосточните тръби и водосборните казанчета (местата, на които се събират улуци и водосточни тръби) се определя от наклона и площта на покрива, както и големината на покривната конструкция и в съответствие с нормите и изискванията на БДС. За водосточните тръби най-разпространеният и използван размер у нас е ø100 или иначе казано тръби с диаметър от 100 мм. Съответните по големина казанчета, съобразени с наклона и големината на покрива, отводняват средно по около от 65 до 100 кв.м. Избора на материала, от който ще бъде направена водоотвеждащата система, е един от важните елементи за качеството и надеждността и за цялостният облик на сградата.

водосточна система

УСЛУГИ Ник-Ми ЕООД

01

Монтаж на метални покриви

НИК-МИ ЕООД монтира висококачествени метални керемиди на покриви. Предлагаме изключително качество на металните керемиди, благодарение, на което ние постигаме функционалност съчетана с ефектна визия на конкурентни цени.

03

Изработка и монтаж на шлебах профили

Ник Ми ЕООД произвежда и монтира Schlebach панели от пластифицирана и поцинковата ламарина с дебелина 0,5 мм. Предимството на шлебаха са много: неограничена дължина, добра визия, дълъг живот и достъпни цени.

04

Доставка и монтаж на LT ламарини

Успешно задоволяваме разнообразните изисквания на нашите клиенти, като предлагаме изработка, ремонтиране, обслужване и монтаж на LT ламарина според техните точни нужди. С предлаганите от нас изработка и монтаж на LT ламарини няма да сбъркате.